u-pentagoni-nazvali-datu-nastupnogo-zasidannya-ramshtayn

У Пентагоні назвали дату наступного засідання "Рамштайн"

 • 502883 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України в форматі "Рамштайн" відбудеться у вівторок, 10 жовтня, у Брюсселі. Про це повідомили у пресслужбі Пентагону, передає УНН.

Деталі

У Пентагоні відзначили, що міністр оборони США Ллойд Остін та голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Чарльз Браун вирушать до Брюсселя, щоб провести засідання контактної групи з питань оборони України 10 жовтня.

Зазначається, що в засіданні візьмуть участь очільники Міноборони та старші військові посадовці з майже 50 країн. Вони планують обговорити поточну ситуацію в Україні та забезпечення засобами, необхідними для захисту суверенної території.

Окрім цього, додають у Пентагоні, Остін залишиться на зустріч міністрів оборони НАТО, яка пройде 12 жовтня в штаб-квартирі Альянсу.

Додамо

Востаннє засідання у форматі "Рамштайн" відбулося 19 вересня. На ньому був вперше присутній новопризначений міністр оборони України Рустем Умєров. Опісля посадовець підбив підсумки зібрання Контактної групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден зідзвонився із союзникам у G7, ЄС та НАТО: говорили про підтримку України

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Пентагоні назвали дату наступного засідання "Рамштайн"

     • 502883 переглядiв

    У Херсоні потужні вибухи

     • 4246706 переглядiв