u-mykolaievi-pianyi-cholovik-pidirvav-hranatu-u-vlasnii-kvartyri-yomu-zahrozhuie-do-7-rokiv-uviaznennia

У Миколаєві п’яний чоловік підірвав гранату у власній квартирі, йому загрожує до 7 років ув'язнення

 • 30564 переглядiв

П'яний 23-річний чоловік підірвав гранату у своїй квартирі в Миколаєві, на щастя, ніхто з мешканців не постраждав. Під час обшуку поліція знайшла в його помешканні ще гранати та набої.

У  Миколаєві п’яний  23-річний чоловік підірвав гранату у квартирі багатоквартирного будинку. Ніхто з мешканців не постраждав. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Миколаївської області.

Деталі

Вибух пролунав в багатоквартирному будинку по вулиці Крилова вдень 11 лютого. На місці події правоохоронці з’ясували, що 23-річний чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, кинув гранату в приміщенні квартири, у якій проживає.

Зазначається, що ніхто з мешканців будинку не постраждав. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали вхідні двері та ванна кімната у квартирі зловмисника. Під час обшуку поліцейські виявили у нього ще 3 гранати, 2 запали та 54 набої до автоматичної зброї, які були вилучені.

Чоловіка затримали. Слідчі оголосили йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими приписами або вибуховими речовинами". Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід, а загалом йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження озброєння до чоловіка.

На Одещині чоловік підірвав гранату у будинку друга, є поранені28.01.24, 23:37

Популярні

Новини по темі

На Херсонщині ППО збила три "шахеди"

 • 28673 переглядiв

Через нічний ворожий обстріл Херсонщини загинула жінка - ОВА

 • 23608 переглядiв