ukenru
u-mvs-zaklikali-vstanoviti-u-poyizdakh-videokameri-a-providnikam-vidati-gazovi-balonchiki

У МВС закликали встановити у поїздах відеокамери, а провідникам видати газові балончики

 • 11355 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Укрзалізниця повинна обладнати всі вагони потягів відеокамерами, а у провідників мають бути газові балончики. Про це в ефірі телеканалу ZIK сказав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає УНН.

"По-перше, хочу сказати, що Укрзалізниця повинна обладнати всі вагони, які їздять по Україні, перевозять пасажирів, відеокамерами. Це обов’язково. Зараз такі камери стоять далеко не в усіх вагонах, а в першу чергу - тільки в Інтерсіті, а не в вагонах нічного слідування. Це потрібно вирішувати негайно Укрзалізниці. Друге питання - я вважаю, що потрібно, щоб кожен провідник мав при собі, наприклад, газовий балончик, для того, щоб зреагувати, якщо є якісь напади п’яних людей, або людей під дією наркотиків. По-третє, ми готові допомагати Укрзалізниці, проконсультувати, і в організації безпеки", - зазначив Геращенко.

За його словами, це потрібно зробити для того, щоб громадяни та гості України почували себе безпечно у поїзді. 

Нагадаємо, у поїзді "Маріуполь-Київ" побили і намагалися зґвалтувати жінку, тричі судимого нападника затримали.

Своєю чергою, постраждала опублікувала у себе на сторінці у Facebook пост щодо обставин нападу і спробу зґвалтування з боку невідомого чоловіка у купе поїзда "Маріуполь-Київ".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП