ukenru
u-krimu-znovu-zafiksuvali-novi-vikidi-khimichnikh-rechovin

У Криму знову зафіксували нові викиди хімічних речовин

 • 10212 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. В Армянську і Красноперекопську зафіксували нові викиди хімічних речовин в атмосферу. Про це йдеться в звіті гідрометцентру півострова за останній тиждень, передає УНН з посиланням на Крим Реалії.

"За даними спостережень 2-х стаціонарних постів з 4 по 11 березня 2019 року спостерігались перевищення ГДК по: оксиду вуглецю - 1,04; фтористого водню - 1,8 ГДК", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними гідрометцентру, в Красноперекопську концентрація оксиду вуглецю перевищена в 1,06 раз, а хлористого водню - в 4,4 рази.

Як повідомляв УНН, кожен п'ятий житель окупованого Криму не має доступу до якісної питної води.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова стався викид невідомоъ отруйної хімічної речовини, яке, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневим або жовто-зеленим відтінком.

Як заявляв глава Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, на заводі "Титанові інвестиції" сталася техногенна аварія.

У прес-службі Херсонської ОДА повідомляли, що в період з 7 по 9 вересня було вивезено 405 дітей, з них 306 школярів і 99 дошкільнят. Їх розмістили в оздоровчих закладах міста Скадовськ. У Мирненська, Каланчацької, Присиваській ОТГ і частково в Каланчацькому та Чаплинському районах Херсонської області тимчасово зупинили освітній процес.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП