u-kiyevi-zavershili-perevirku-vsikh-ukrittiv-v-uryadi-zayavili-scho-rezultati-nevtishni

У Києві завершили перевірку всіх укриттів: в уряді заявили, що результати невтішні

 • 704212 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У Києві, за підсумками перевірки, лише 15% укриттів придатні без суттєвих зауважень, ще 50% технічно придатні, але їх треба приводити в порядок. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Станом на 8:00 сьогоднішнього дня комісія закінчила перевірку всіх 4655 укриттів Києва. Результати невтішні», - написав Камишін.

Деталі

Він повідомив, що вільно-доступними виявились менше половини укриттів, лише 44%. Ще 21% доступні протягом 5 хв - зазвичай це чергові, які відкривають укриття по тривозі.

«За станом. Тільки 15% придатні без суттєвих зауважень. Ще 50% технічно придатні, але їх треба приводити в порядок», - зазначив Камишін.

За його словами, на вихідних комісія працюватиме над зведенням даних та підготовкою звіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві показали, як виглядає укриття за 1,3 млн грн

Доповнення

Після трагедії із загибеллю людей біля укриття у Києві під час ракетної атаки армії рф в Україні почали перевірки бомбосховищ та укриттів.

У столиці планують оснастити близько 3 тисяч бомбосховищ автоматизованою системою відкриття. Також влада планує придбати та встановити як додаткові близько 200 модульних залізобетонних укриттів швидкого розгортання.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    росія прибрала ракетоносії з Чорного моря - ВМС

     • 191763 переглядiв