u-kharkovi-cherez-postiini-raketni-ataky-rf-pochala-protikaty-stelia-v-metro-shcho-vidomo

У Харкові через постійні ракетні атаки рф почала протікати стеля в метро: що відомо

 • 25957 переглядiв

Через постійні ракетні обстріли з боку росії на станції харківського метро "Спортивна" тривають ремонтні роботи з усунення протікання стелі.

Через неодноразові чисельні ракетні влучання у Харкові почала протікати стеля в метро на станції "Спортивна". Ведуться ремонтні роботи, загрози підтоплення станції та безпеці перевезень пасажирів немає. Про це повідомила пресслужба Харківського метрополітену, пише УНН . 

Через постійні ракетні обстріли Харкова у місті відбуваються зсуви грунту, а у звʼязку з тим, що у безпосередній близькості до станції метро "Спортивна" були неодноразові чисельні ракетні влучання, відбулося незначне протікання зі стелі станції

- йдеться у повідомленні у соцмережах.

Деталі 

Як зазначається, на минулому тижні співробітники метрополітену приступили до робіт з усунення протікання. На сьогоднішній день роботи продовжуються. Вони потребують значною кількості часу та їх можливо виконувати виключно у нічний період доби, вказали в преслужбі метрополітену. 

"Вказане протікання не несе загрози підтоплення станції та безпеці перевезень пасажирів", - зауважили в метрополітені. 

Також нагадали, що центральний міжстанційний пішохідний перехід зі станції "Спортивна" до станції "Метробудівників" зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Перехід між станціями здійснюється через боковий пішохідний перехід.

Окупанти за добу обстріляли понад 20 населених пунктів Харківщини: загинула літня жінка, є поранена14.02.24, 08:37

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В окупованому Криму вранці чули нові вибухи: що відомо

 • 24484 переглядiв