ukenru
u-kerchi-zrosla-kilkist-gospitalizovanikh-v-rezultati-strilyanini-u-koledzhi

У Керчі зросла кількість госпіталізованих в результаті стрілянини у коледжі

 • 12382 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Кількість госпіталізованих осіб в результаті теракту в окупованій кримській Керчі зросла до 47 осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Число госпіталізованих в результаті вибуху і стрілянини в коледжі в кримському місті Керч зросла до 47 осіб, загальна кількість травмованих - 73 людини", - повідомило видання.

"(Загальне число госпіталізованих - ред.) 47 осіб, ще люди звернулися. Загальна кількість (які отримали травми - ред.) - 73", - цитує видання слова співрозмовника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійня в коледжі в окупованій Керчі: ще один потерпілий звернувся в лікарню

При цьому джерело інформації уточнило виданню, що в кримських лікарнях залишаються постраждалі в стані не важче середнього ступеня.

"Всіх важких забрали москвичі. Вчора відправили двох важких з РДКБ (Республіканської дитячої клінічної лікарні - ред.)", - додав представник центру.

Нагадаємо, хлопець останньої жертви теракту в технологічному коледжі в Керчі Вікторії Демчук намагався накласти на себе руки, проте вижив після падіння з 4-го поверху.

Раніше УНН повідомляв, що 17 жовтня студент коледжу влаштував вибух і відкрив стрілянину в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. В результаті події загинула 21 людина, в тому числі і сам нападник, постраждали близько 50 осіб. Кримінальну справу, порушену в Росії за статтею "теракт", в той же день було перекваліфіковано на "вбивство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Керчі: СК РФ опублікував відео з коледжу

Прокуратура АРК кваліфікувала вибух в коледжі Керчі як теракт.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП