ukenru
u-kagarlitskiy-koloniyi-viyavleni-chislenni-porushennya

У Кагарлицькій колонії виявлені численні порушення

 • 10656 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Прокуратура Київської області виявила численні порушення у Кагарлицькій виправній колонії №115, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київщини.

За інформацією прес-служби, під час перевірки у Кагарлицькій колонії виявлено порушення прав засуджених на медико-соціальне та матеріально-побутове забезпечення.

"Так, наявні факти допуску засуджених до роботи в їдальні установи без проходження ними необхідних медичних оглядів, незабезпечення засуджених належними умовами проживання, порушення в установі протипожежного та природоохоронного законодавства", - зазначили у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У маріупольській колонії порушують вимоги щодо ізоляції хворих засуджених – прокуратура

Також, як поінформували у відомстві, виявлено випадки незаконного застосування до засуджених заходів стягнень, незабезпечення проведення із ними належної соціально-виховної роботи, а також порушення щодо вилучення у засуджених заборонених предметів – мобільних телефонів.

Зважаючи на це, наголосили у прес-службі, прокуратура надала вказівку про усунення зазначених та інших виявлених за результатами перевірок порушень, які перебувають на розгляді.

Нагадаємо, у державній установі "Кіровоградська виправна колонія №6" виявили факти жорстокого поводження з засудженими.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП