ukenru
u-dpsu-rozpovili-yak-pereviryatimut-sposterigachiv-za-viborami-v-ukrayini

У ДПСУ розповіли, як перевірятимуть спостерігачів за виборами в Україні

 • 14608 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Державна прикордонна служба України не буде створювати окремі смуги руху для здійснення перевірки міжнародних спостерігачів за виборами президента України. Про це журналісту УНН розповів прес-секретар голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

"У даному випадку виділяти окремі смуги руху або окремі напрямки немає сенсу, інформація про всіх офіційно зареєстрованих спостерігачів міститься в наших базах даних, і, відповідно, всі інспектори прикордонного контролю бачать цю інформацію", - зазначив Слободян.

Він відмітив, що спостерігачі – не чартерні рейси чи організовані колони людей, як це відбувається під час масштабних спортивних заходів.

Крім того, за словами Слободяна, Держприкордонслужба співпрацює з ЦВК та СБУ для здійснення перевірки міжнародних спостерігачів.

"В цьому плані ми плідно працюємо з ЦВК та Службою безпеки України, відповідним чином здійснюємо пропуск тільки тих, хто дійсно акредитований на вибори і має відповідне підтвердження від ЦВК", - зазначив Слободян.

Як повідомляв УНН, прикордонники перевірять міжнародних спостерігачів за виборами президента України.

Українські Національні Новини

Суспільство