u-dnipri-ymovirno-okhorontsi-tyshchenka-pobyly-cholovika-sotsmerezhi

У Дніпрі "бійці Тищенка" побили чоловіка

 • 17096 переглядiв

З'явилося відео, на якому видно, що у Дніпрі люди у військовій формі, імовірно охоронці народного депутата Миколи Тищенка, б'ють чоловіка, закутого в наручники. Офіційної інформації про конфлікт та його учасників наразі немає - як і коментарів правоохоронців.

У соцмережах виклали відео, на якому у Дніпрі нібито охоронці народного депутата Миколи Тищенка, який перебуває у місті, б’ють чоловіка. Про це пише УНН з посиланням на місцеві пабліки.

Деталі

У соцмережах поширили відео, на якому видно, що невідомі у військовій формі без розпізнавальних знаків б’ють чоловіка, закутого в наручники. Зазначається, що це не працівники ТЦК та СП, не поліцейські, а, ймовірно, охоронці народного обранця Миколи Тищенка, яких ще називають "бійцями Тищенка".

За попередньою інформацією, людина в наручниках, ймовірно, футбольний фанат ФК "Дніпра" Діма "Син", який на початку повномасштабного вторгнення добровільно став до лав ЗСУ.

За словами жінки, що стояла поруч, чоловік відмовлявся віддати дитину матері і прикривався нею, щоб йому нічого не зробили.

Варто також зазначити, що сам Тищенко повідомляв, що сьогодні приїхав у Дніпро нібито для боротьби з "кол-центрами".

Офіційної інформації про конфлікт та його учасників наразі немає - як і коментарів правоохоронців.

Павло Башинський

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі "бійці Тищенка" побили чоловіка

 • 17096 переглядiв

АМКУ дозволив "Укрнафті" керувати мережею АЗС "Татнєфть"

 • 22628 переглядiв