u-bundestazi-prypuskaiut-prychetnist-rf-do-intsydentiv-na-viiskovykh-bazakh-nimechchyny

У Бундестазі припускають причетність рф до інцидентів на військових базах Німеччини

 • 15068 переглядiв

Депутати Бундестагу припускають причетність росії до інцидентів на військових базах у Німеччині. На авіабазах НАТО та ВПС ФРН розслідують можливе забруднення питної води.

ДепутатиДепутати Бундестагу допускають, що інциденти на військових базах у Німеччині можуть бути пов'язані з диверсією росії. Про це повідомляє Welt, пише УНН.

Деталі

За словами представника вільної демократичної партії та голови комітету Бундестагу з питань оборони Маркуса Фабера, за актами саботажу в казармах у місті Кельн стоїть зосія.

Через часову близькість інцидентів у двох казармах можна припустити, що ворожий суб'єкт хоче продемонструвати свої диверсійні можливості тут, у нас. Суб’єкт, який зараз найбільше в цьому зацікавлений - це путін,

- заявив він.

Його думку підтримав член Партії зелених та голова комітету парламентського контролю Бундестагу Костянтин фон Ноц.

"Звичайно, є підозра, що це може бути російська диверсійна операція", - сказав він.

Ноц також зауважив, що це "конкретна робоча гіпотеза".

"Ніхто не повинен сумніватися в тому, що щось подібне можливо, і що росія також має достатню скрупульозність, щоб здійснювати такі дії", - додав Ноц.

Нагадаємо

На авіабазі НАТО в Гайленкірхені розслідують випадок можливого забруднення питної води. Раніше подібний інцидент стався у казармах ВПС ФРН під Кельном, де могли отруїти воду.

Як писав журнал Spiegel, у паркані виявили дірку, а в роботі водопроводу – неполадки.

Популярні

Новини по темі

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу

 • 53124 переглядiв