ukenru
u-bilomu-pidzhaku-i-z-troma-viyskovimi-orkestrami-solist-rammstein-pislya-poperedzhennya-vid-rosiyskikh-silovikiv-vistupiv-na-krasniy-ploschi

У білому піджаку і з трьома військовими оркестрами: соліст Rammstein після попередження від російських силовиків виступив на Красній площі

 • 57651 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн 4 вересня виступив на Красній площі. Він став спеціальним гостем військово-музичного фестивалю "Спаська вежа". Про це повідомляє УНН з посиланням на російські ЗМІ.

Деталі

Ліндеманн виконав російською мовою пісню Марка Бернеса "Улюблене місто". Йому акомпанували відразу три оркестри - Військовий оркестр 154-го окремого комендантського Преображенського полку, Показовий оркестр МНС Росії і Оркестр окремої дивізії оперативного призначення військ національної гвардії.

Додамо

Ліндеманн виступив на Червоній площі, незважаючи на недавній інцидент в Твері, коли йому довелося скасувати концерт в цьому місті. Це сталося після того, як до нього в готельний номер прийшли поліцейські і попередили про необхідність дотримуватися коронавірусних обмежень, а по відношенню до його продюсера завели адміністративну справу за порушення міграційного режиму.

Українські Національні Новини

Новини Світу