ukenru
tsvk-zareyestruvala-dovirenikh-osib-semi-kandidativ-v-prezidenti

ЦВК зареєструвала довірених осіб семи кандидатів в президенти

 • 7758 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. ЦВК зареєструвала довірених осіб 7 кандидатів в президенти. Про це УНН повідомили у прес-службі ЦВК. 

ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидата на пост президента України Мураєва Є.В. у 38 територіальних виборчих округах.

ЦВК зареєструвала довірених осіб кандидата на пост президента України Смешка І.П. на чергових виборах президента України Прокоф’єва Ю.М. та Кабаненка І.В. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі.

Також ЦВК зареєструвала довірену особу кандидата на пост президента України Балашова Г.В. на чергових виборах Президента України Філімоненка В.К. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та довірених осіб у 34 ТВО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський лідер передвиборчої кампанії, у Тимошенко і Порошенка шанси рівні - опитування

Окрім того, зареєстровано довірених осіб кандидата на пост президента України Зеленського В.О. у 30 ТВО.

Зареєстровано довірених осіб кандидата на пост президента України Ляшка О.В. у 4 ТВО.

Комісія зареєструвала довірену особу кандидата на пост президента України Богомолець О.В. на чергових виборах Президента України Голубовську О.А. в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі та довірених осіб у 35 ТВО.

Також зареєстровано довірених осіб кандидата на пост президента України Тарути С.О. у 128 ТВО.

Окрім того, Комісія зареєструвала офіційного спостерігача від кандидата на пост президента України Ляшка О.В. на чергових виборах президента України в закордонному виборчому окрузі.

Як повідомляв УНН, на рахунок ЦВК надійшло 112,5 млн грн від кандидатів у президенти

Українські Національні Новини

Політика