tryvav-piv-hodyny-u-rf-zavershyvsia-shturm-kolonii-zakhopyly-zaruchnykiv

Тривав пів години: у рф завершився штурм колонії, захопили заручників

 • 13074 переглядiв

Спецназ "ліквідував терористів" у виправній колонії №19 у Волгоградській області рф. Усіх заручників врятовано, операція тривала 30 хвилин.

У рф завершився штурм виправної колонії, де невідомі захопили заручників. Як повідомляє Telegram-канал Mash, "терористів ліквідували", передає УНН.

"Штурм закінчено - він тривав півгодини... терористів у ВК-19 ліквідовано. Усіх заручників урятували. Операція розпочалася о 16:00, закінчилась о 16:30", - йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, під час штурму 23-річний уродженець Таджикистану Рустамчон Наврузі намагався підірвати себе за допомогою "жилета смертника". Але система не спрацювала. Спецназ ліквідував його.

Вбивали тих, хто утискував і мучив мусульман: чоловіки, які взяли заручників у російській колонії, записали відео23.08.24, 16:02

Нагадаємо

У виправній колонії №19 у волгоградській області рф стався бунт. Нападники, які, за повідомленнями, називають себе членами "ІДІЛ", захопили заручників, вбили одного співробітника ФСВП та поранили кількох інших.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У рф розпочався штурм колонії, де захопили заручників

     • 13114 переглядiв