tramp-zaklykav-ne-viryty-u-fake-news-shcho-yoho-peremoha-mozhe-buty-vyhidna-rosii-nykyforov

Трамп закликав не вірити у "fake news", що його перемога може бути вигідна росії - Никифоров

 • 75276 переглядiв

Президент України Зеленський і експрезидент США Трамп провели телефонну розмову. Вони обговорили удари по Миколаєву та 'Охматдиту', а також домовились про майбутню особисту зустріч.

Під час телефонної розмови між Президентом України Володимиром Зеленським та колишнім очільником США та кандидатом у президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом сторони обговорили ворожі удари напередодні по Миколаєву та 8 липня по "Охматдиту". Трамп закликав Зеленського не вірити у фейки, що його перемога начебто може бути вигідна росії. Про це розповів речник Президента України Сергій Никифоров в ефірі телемарафону у суботу, передає УНН.

"По-перше, і Дональд Трамп назвав розмову хорошою, і так само вважаємо і ми. Це була хороша розмова в дусі взаємоповаги. З того, що не увійшло, але про те, що варто сказати, то Володимир Зеленський закликав Дональда Трампа не вірити представникам тих країн, які намагаються якось пояснити, виправдати дії російського диктатора володимира путіна. Ніякого виправдання тут немає. Він - звичайний убивця. Президент так і сказав. У телефонній розмові він розказав про вчорашній удар по Миколаєву, під час якого знову загинули люди. Обговорили і засудили удар від 8 липня по "Охматдиту". Трамп сказав цікаву річ: не вірити у "fake news", що його перемога може бути вигідна росії. Він цю тезу він назвав "fake news" і закликав у це не вірити у це

- сказав Никифоров.

Він також додав, що що під час телефонної розмови була зафіксована принципова згода обох сторін на зустріч.

"Обговорювали певні проміжки часу, коли ця зустріч має відбутися, але говорити про це дуже рано. Це вже команди ще будуть працювати і узгоджувати графіки, деталі, коли це може бути можливим", - додав Никифоров.

Нагадаємо

Колишній очільник США та кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп у соцмережі Truth Social повідомив про телефонну розмову із Володимиром Зеленським, назвавши її "дуже хорошою".

Президент України Зеленський підтвердив телефонну розмову з експрезидентом США Трампом. Вони домовилися обговорити кроки для досягнення справедливого і тривалого миру в Україні під час особистої зустрічі.

Популярні

Новини по темі