tramp-khoche-provesty-u-veresni-dodatkovi-debaty-z-harris

Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

 • 37214 переглядiв

Дональд Трамп хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня на Fox та NBC. Штаб Гарріс відкритий до обговорення, але наполягає на участі Трампа в дебатах 10 вересня на ABC.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC. Про це повідомляє Reuters, передає УНН

Деталі 

В агентстві нагадали, що офіційно дебати між Трампом та кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс заплановано на 10 вересня на каналі ABC, і зазначили, що ці дебати стануть "першим очним протистоянням між суперниками у гонці, яка, як свідчать опитування, є напруженою".  

Натомість, на пресконференції у своїй резиденції в Палм-Біч Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати 4 і 25 вересня, які мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC.

"Гарріс написала в пості на X, що вона з нетерпінням чекає дебатів 10 вересня після того, як Трамп "нарешті ухвалив рішення"", — зазначає Reuters.

За інформацією агентства, кандидатка від демократів заявила журналістам, що відкрита для обговорення можливості додаткових дебатів, "проте представник її передвиборчої кампанії повторив свою позицію, що дебати на телеканалі Fox 4 вересня не обговорюються".

Він додав, що обговорення додаткових раундів залежить від участі Трампа в дебатах 10 вересня на телеканалі ABC. 

Передвиборчий штаб Камали Гарріс вже виступав проти дебатів на каналі Fox: там заявили, що приймаючий канал повинен бути той самий, що спонсорував нещодавні попередні дебати обох партій, ідеться в повідомленні агентства.

Нагадаємо

Раніше передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Дональда Трампа провести дебати між обома претендентами на пост президента США 4 вересня на телеканалі Fox News. Згодом Трамп і Гарріс домовилися про дебати 10 вересня на телеканалі ABC.

Трамп і Гарріс погодилися провести дебати 10 вересня на АВС09.08.24, 01:33

Популярні

Новини по темі

Трамп хоче провести у вересні додаткові дебати з Гарріс

 • 37214 переглядiв

США відправляють на Близький Схід підводний човен з ракетами

 • 101081 переглядiв

Сина норвезької кронпринцеси заарештували за напад на жінку

 • 24660 переглядiв

У Сумах прогриміли вибухи

 • 42713 переглядiв

Голова Олімпійського комітету Бах йде у відставку

 • 97109 переглядiв