ukenru
the-washington-post-plan-rf-vykorystaty-viinu-v-ukraini-dlia-vstanovlennia-svitovoho-poriadku-bez-vplyvu-ssha

The Washington Post: План рф використати війну в Україні для встановлення світового порядку без впливу США

 • 23964 переглядiв

рф прагне використати війну в Україні для формування світового порядку, вільного від американського впливу, шляхом послаблення західних країн, особливо США, через пропагандистські кампанії та підтримку ізоляціоністської політики, одночасно зближуючись з авторитарними режимами, такими як Китай, Іран та Північна Корея.

Секретний документ європейської розвідки розкриває стратегічні плани рф, метою яких є використання війни в Україні для формування світового порядку, вільного від американського впливу. Про це повідомляє The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Секретний документ, який надійшов до видання The Washington Post від європейської розвідки, розкриває стратегічні плани рф щодо зовнішньої політики.

Відтак, згідно з даним документом, Міністерство закордонних справ рф активно розробляло плани для послаблення західних супротивників, особливо Сполучених Штатів Америки.

За інформацією, мета рф полягає у використанні війни в Україні для формування світового порядку, що буде вільним від того, що вона вважає американським домінуванням.

Документ також вказує на спроби вплинути на внутрішню політику США та європейських країн через пропагандистські кампанії та підтримку ізоляціоністської та екстремістської політики.

Крім того, терористична країна прагне змінити геополітичний баланс сил, наближаючись до Китаю, Ірану та Північної Кореї.

За секретним документом, результат війни в Україні значною мірою визначатиме майбутній світовий порядок, що свідчить про те, що москва бачить свої можливості у співпраці з авторитарними режимами для нав'язування своєї волі глобально.

У своїй офіційній реакції мзс рф відмовилося коментувати конкретний документ, але підтвердило свій настрій до рішучої боротьби з "агресивними кроками" Заходу.

Додамо

Вето рф проти розширення моніторингу ООН щодо санкцій проти Північної Кореї слугує як "чітка ознака" реалізації стратегії, викладеної у секретному документі.

Україна, можливо, перетнула ядерну червону лінію путіна - Newsweek17.04.24, 20:27 • [views_0]