ukenru
tesla-pochala-prodavati-alkogol-pislya-zhartu-ilona-maska

Tesla почала продавати алкоголь після жарту Ілона Маска

 • 17753 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Виробник електрокарів Tesla почав продавати текілу після першоквітневого жарту глави компанії Ілона Маска. Про це йдеться в заяві компанії, повідомляє УНН.

Раніше в 2018 році Ілон Маск написав в своєму Twitter-акаунті першоквітневий жарт про те, що Tesla збанкрутувала, а її засновник Ілон Маск виявлений п'яним біля свого електромобіля Model 3 в оточенні порожніх пляшок від "Teslaquila" ("Теслакіла").

У 2020 році компанія випустила невелику серію преміального алкогольного напою під назвою Tesla Tequila. Її будуть розливати в спеціальні скляні пляшки в формі блискавки, а вартість однієї такої пляшки складе 250 доларів. Для жителів України ця покупка на офіційному сайті виробника поки не доступна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еволюція бренду: горілка PRIME оновлює дизайн

До слова, в Україні особливою популярністю користується саме алкоголь вітчизняного виробництва. Експерти впевнені, що причина у високій якості, великій різноманітності смаків і помірній ціні на алкоринку України. А до ТОП-5 надійних українських виробників якісного алкоголю, як повідомляв УНН раніше, входять лікеро-горілчані компанії "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Новини Світу