syly-oborony-ukrainy-znyshchyly-vynyshchuvach-su-30sm-na-aerodromi-saky-osint-rozsliduvach

Сили оборони України знищили винищувач Су-30СМ на аеродромі "Саки" - OSINT-розслідувач

 • 30885 переглядiв

Українські Сили оборони атакували військовий аеродром 'Саки' в окупованому Криму. Супутникові знімки підтверджують знищення одного Су-30СМ та можливе пошкодження іншого літака.

Українські Сили оборони знищили російський винищувач Су-30СМ під час останньої атаки на військовий аеродром "Саки" в тимчасово окупованому Криму. Пише УНН з посиланням OSINT-аналітика CyberBoroshno.

Сили оборони України знищили російський винищувач Су-30СМ під час недавньої атаки на військовий аеродром "Саки" в тимчасово окупованому Криму.

За інформацією OSINT-експертів з каналу "CyberBoroshno", супутникові знімки показують, що атака призвела до знищення одного Су-30СМ, а ще один літак можливо отримав ушкодження від уламків, включно з видимими слідами витоку палива.

На момент 23 липня на аеродромі "Саки" базувалося дев’ять літаків Су-24, п’ять Су-30СМ, три Су-30СМ2, з яких один був несправний, та ще один Су-30.

Нагадаємо

Генеральний штаб ЗСУ 26 липня підтвердив удар по аеродрому "Саки" в тимчасово окупованому Криму вночі. Генштаб повідомив, що це важливий об'єкт, який рф використовує для контролю повітряного простору та ударів по Україні.

Популярні

Новини по темі

Україна підготує мирний план до листопада - Зеленський

 • 56045 переглядiв

Олімпіада-2024: Марта Костюк виграла дебютний матч

 • 15517 переглядiв