sumshchyna-pid-vorozhym-vohnem-obstrily-pryzvely-do-zahybeli-dvokh-liudei

Сумщина під ворожим вогнем: обстріли призвели до загибелі двох людей

 • 12092 переглядiв

За день ворожі війська здійснили 22 обстріли по Сумщині. На жаль, через дану агресію загинули 2 людей. Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація, передає УНН.

Деталі

Серед постраждалих громад були зафіксовані Миколаївська, Хотінська, Юнаківська, Миропільська, Річківська, Білопільська, Краснопільська та Новослобідська.

У Краснопільській громаді виявили пуск керованих авіабомб, що призвело до одного вибуху, а також шість вибухів внаслідок обстрілу з гранатомета АГС. У Хотінській громаді відбулося три вибухи від пуску КАБ, тоді як Новослобідська громада зазнала двох вибухів від атаки КАБ.

Миколаївська, Юнаківська та Річківська громади також зазнали обстрілів, зафіксовано один вибух у кожній з цих територій. У Білопільській громаді сталося вісім вибухів від пусків КАБ та один від удару FPV-дрона. Миропільська громада також зазнала атаки FPV-дрона з одним вибухом.

Окрім того, сьогодні вранці внаслідок авіаудару з ворожого літака на території Есманьської громади сталося чотири вибухи, що призвело до загибелі двох місцевих мешканців.

Унаслідок російських авіаударів на Сумщині загинуло подружжя08.10.24, 13:03

Популярні

Новини по темі

Сибіга провів телефонну розмову з главою МЗС ОАЕ

 • 13902 переглядiв

У Харкові прогримів вибух

 • 34621 переглядiв