suddya-yaka-mala-rozglyadati-spravu-kapitana-norda-vzyala-samovidvid

Суддя, яка мала розглядати справу капітана "Норда", взяла самовідвід

 • 14068 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Суддя, визначена автоматизованою системою розподілу суддів для розгляду справи капітана судна "Норд" Володимира Горбенка, взяла самовідвід. Про це УНН повідомили в Оболонському районному суді Києва.

"Суддя, визначена автоматизованою системою, взяла самовідвід, оскільки сама колись працювала у Криму. Це вона зробила, щоб їй не дорікали у начебто упередженості", - сказали в суді, зазначивши, що визначення іншого судді відбудеться на початку листопада.

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва розглядатиме кримінальне провадження щодо капітана кримського судна "Норд" Володимира Горбенка, який підозрюється у занятті незаконним рибним промислом і в’їзді на окуповану територію.

У прокуратурі повідомляли, що встановлено, що капітан судна "Норд" умисно, порушуючи порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, неодноразово на вказаному судні здійснював заходи та виходи із закритого морського порту "Керч" тимчасово окупованої території півострову Крим з метою нанесення шкоди інтересам України, а саме незаконного рибного промислу.

Як повідомляв УНН, 25 березня у частині українських вод Азовського моря корабель морської охорони Держприкордонслужби затримав риболовецьке судно-порушника "Норд", приписане до одного з портів окупованої АР Крим, під прапором РФ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Заарештована заступниця голови "Ощадбанку" внесла заставу

     • 12126 переглядiв

    Прощання з Караченцовим пройде 29 жовтня

     • 9350 переглядiв

    Політолог назвав ціль візиту Порошенка до Білорусі

     • 20278 переглядiв