sud-zalishiv-u-sili-zaochniy-aresht-ekspershomu-vitse-premyeru-klyuyevu

Суд залишив у силі заочний арешт експершому віце-прем'єру Клюєву

 • 880468 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід колишньому першому віце-прем’єр-міністру України Андрію Клюєву у вигляді заочного арешту. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Цитата

«19 червня 2023 року Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжний захід колишньому Першому віце-прем’єр-міністру України, підозрюваному в організації заволодіння та розтраті бюджетних коштів на користь підконтрольного підприємства та підприємств підконтрольних колишньому Прем’єр-міністру України на загальну суму більше 195 млн грн, що передбачалися на фінансування інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки», - йдеться в повідомленні.

У САП нагадали, що 17 травня слідчий суддя ВАКС задовольнив клопотання САП і НАБУ та обрав вказаному підозрюваному запобіжний захід у вигляді заочного тримання під вартою.

Після затримання особи та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу.

Доповнення

Наразі у вказаному кримінальному провадженні завершено досудове розслідування. Матеріали справи відкриті стороні захисту для ознайомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Казахстані на вимогу людей скасували концерт григорія лепса 

     • 1698167 переглядiв

    Вода відійшла ще від одного населеного пункту на Херсонщині

     • 1607035 переглядiв