ukenru
stan-zdorovya-shesti-viyskovopolonenikh-moryakiv-pogirshuyetsya

Стан здоров’я шести військовополонених моряків погіршується

 • 9624 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Стан здоров’я шести полонених українських моряків погіршується, про це повідомила в ефірі одного з телеканалів Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, передає УНН.

"Зараз у нас суперечлива інформація від адвокатів, які відвідують наших військовополонених у тому числі й ті хто були пораненими й ні. Ми знаємо, що є тривожні звістки по Володимиру Терещенку, Віктору Беспальченку, В'ячеславу Зінченко їхній стан здоров’я погіршується, це також стосується Андрія Артеменка, Андрія Ейдера, Василя Сороки", - розповіла Денісова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моряка Терещенка у "Лефортово" перевели у нову камеру

Як повідомляв УНН, Людмила Денісова надіслала листа російському омбудсмену Тетяні Москальковій з проханням перевірити стан тримання та наявність умов для лікування трьох поранених українських військовополонених.

Нагадаємо, адвокат військовополоненого українського моряка Андрія Ейдера Олександра Маркова зустрілася зі своїм підзахисним у московському СІЗО "Лефортово", де оглянула епікриз, виданий Андрію у СІЗО "Матроська тиша". Аналізи датовані 20-м листопада, майже за тиждень до того, як моряка захопили.

Українські Національні Новини

Здоров'я