spravu-shchodo-odeskoho-viiskkoma-borysova-peredaly-do-sudu

Справу щодо одеського військкома Борисова передали до суду

 • 16699 переглядiв

До суду скерували обвинувальний акт стосовно колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом незаконного збагачення. Правоохоронці не називають ім'я підозрюваного, проте деталі справи свідчать - йдеться про Євгена Борисова. Про це з посиланням на ДБР пише УНН.

Деталі 

У ході розслідування було встановлено факти придбання членами сімʼї фігуранта дороговартісних автомобілів з подальшим переміщенням за кордон, а також факти придбання елітної нерухомості за кордоном, загалом на суму понад 190 мільйонів гривень. 

Різниця між вартістю набутих активів та законними доходами фігуранта та членів його сімʼї складає понад 140 мільйонів гривень. Походження цих коштів не підтверджується жодними документами. Фігурант обвинувачується у ст. 368-5 КК України (незаконне збагачення)

- резюмували в ДБР.

Посадовцю загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Доповнення

Євген Борисов вийшов під заставу у 12 млн грн і планував переховуватись від слідства за кордоном. Проте працівники ДБР затримали його після виходу із слідчого ізолятора та повідомили про нову підозру в організації легалізації майна, одержаного злочинним шляхом в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 209 КК України).

Нагадаємо

У квітні правоохоронці завершили розслідування кримінального провадження щодо незаконного збагачення колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  

Популярні

Новини по темі

У Харківській області зафіксовано 18 лісових пожеж

 • 15808 переглядiв

У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

 • 58977 переглядiв