ukenru
sprava-podatkivtsiv-odeschini-vaks-zavtra-obiratime-zapobizhniy-mosiychuku

Справа податківців Одещини: ВАКС завтра обиратиме запобіжний Мосійчуку

 • 10990 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Вищий антикорупційний суд планує завтра розглянути клопотання щодо обрання запобіжного заходу першому заступнику виконуючого обов'язки голови ДФС в Одеській області Володимиру Мосійчуку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВАКС.

"Завтра, 23 січня, Вищий антикорупційний суд розгляне клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо обрання запобіжного заходу першому заступнику начальниці Державної фіскальної служби Одещини. Його підозрюють у наданні неправомірної вигоди, а дії кваліфіковано за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у справі податківців Одещини, у якій викрили на наданні хабара у 25 тисяч доларів керівника регіональної податкової, повідомили про підозру в.о. першого заступника начальника Головного управління Державної податкової служби в області.

Як раніше повідомлялося, Вищий антикорупційний арештував виконуючу обов’язки начальниці Головного управління Державної податкової служби Одещини Наталію Чеботарьову, яка підозрюється у наданні хабаря у розмірі 25 тисяч доларів, з можливістю внесення застави.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП