sprava-bagatomilyonnikh-premiy-v-naftogazi-sud-perenis-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-kobolyevu

Справа багатомільйонних премій в Нафтогазі: суд переніс обрання запобіжного заходу Коболєву

 • 1265380 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Вищий антикорупційний суд оголосив перерву до 23 січня в розгляді клопотання щодо обрання запобіжного заходу ексголові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, через забезпечення собі виплати премій на понад 229 млн грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію САП.

Деталі

19 січня у ВАКС розпочався розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу колишньому голові правління НАК «Нафтогаз України».

Прокурор оголосила зміст клопотання про застосування запобіжного заходу підозрюваному, а також в судовому засіданні досліджено матеріали, якими його обґрунтовано.

Цитата

«Після чого суд задовольнив клопотання сторони захисту та оголосив перерву в засіданні до 11:00 23 січня 2023 року», - йдеться в повідомленні.

Прокурор у суді наполягав на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 365 млн грн.

Доповнення

Колишньому голові правління НАК «Нафтогаз України» Андрію Коболєву повідомили про підозру у зловживанні своїм службовим становищем, забезпечивши собі виплату премій вище за максимально допустиму на понад 229 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС заборонив використовувати токсичні для бджіл пестициди

     • 1049615 переглядiв

    По всій Україні оголосили повітряну тривогу

     • 1629155 переглядiв