ukenru
spoluchene-korolivstvo-zaprovadit-novi-sanktsiyi-proti-bilorusi-ta-rosiyskikh-zmi

Сполучене Королівство запровадить нові санкції проти шести росіян, яких звинувачують у пропаганді

 • 256709 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Сполучене Королівство заявило, що у вівторок запровадить нові економічні, торговельні та транспортні санкції проти білорусі через її підтримку вторгнення росії в Україну, а також наклала санкції на шістьох росіян, які поширювали дезінформацію. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Британія разом із західними союзниками, окрім санкцій проти білорусі, вводить і проти російських еліт, банків і стратегічних галузей промисловості.

Мінфінансів назвали шістьох росіян, які були в пов’язані з вебсайтами SouthFront і NewsFront, які, за словами Британії, «поширювали дезінформацію про Україну та пропагували наратив Кремля».

Сполучене Королівство також наклало санкції на United World International, який назвали «онлайн-сайтом новин, який поширює проросійську пропаганду».

Відповідно до санкцій британські фінансові установи повинні негайно заморозити будь-які активи, якими вони володіють від імені осіб або компаній, які потрапили під санкції, і повідомити про це уряду.

Додамо

Уряд Великої Британії анонсував введення нових санкцій проти білорусі, оскільки режим олександра лукашенка продовжує активно сприяти незаконному вторгненню росії в Україну.

Нагадаємо

Велика Британія хоче наслідувати приклад Канади і конфіскувати активи росіян, щоб віддати їх Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу