spochatku-tse-zdavalosia-absoliutno-shalenym-komandyr-rdk-pro-stvorennia-formuvannia

Спочатку це здавалося абсолютно шаленим: командир РДК про створення формування

 • 32637 переглядiв

Командир "Російського добровольчого корпусу" Денис Нікітін вважав неможливим створення формування на початку великої війни. Про це він розповів у документальному фільмі від online.ua, передає УНН.

Деталі

Голова РДК зазначив, що напочатку повномасштабного вторгнення рф в Україну будь-яке формування з громадян росії було нікому не потрібно. А ідея створення РДК здавалася шаленою.

На момент початку війни це здавалося чимось абсолютно шаленим. Мені коштувало дуже великої праці здобути можливість легально воювати за Україну

- розповів він.

Проте Нікітін заявив, що присвятив все життя боротьбі з російською федерацією, яка "не має права існувати в тому вигляді, в якому вона є", продовжував спроби.

Це не війна зброї та технологій, а війна смислів. Мені було очевидно, що потрібно створити підрозділ, який займатиметься пропагандою, яка намагатиметься як мінімум достукатися до громадян росії. До тих, хто ще, можливо, не визначився у цьому конфлікті, до тих, хто не розуміє, де зло, де добро, де світло, де темрява

- сказав Денис Нікітін.

Підсумовуючи, він наголосив на тому, що РДК це організація, яка вперше за десятки років об'єднала вільних росіян, бо зазвичай "росіяни знаходяться в перманентному рабстві".

Рейд РДК в брянську область: знищено УРАЛ окупантів20.01.24, 11:22

Ганна Оніщенко

Війна

Популярні

Новини по темі