sogodni-zavershuyetsya-reyestratsiya-na-dodatkovu-sesiyu-natsionalnogo-multipredmetnogo-testu

Сьогодні завершується реєстрація на додаткову сесію Національного мультипредметного тесту

 • 518937 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Сьогодні, 12 червня, завершується реєстрація на додаткову сесію НМТ-2023. Щоправда, особи, які були зареєстровані на основну сесію, але з поважних причин не змогли взяти у ній участь, протягом трьох робочих днів з дня її проведення матимуть змогу зареєструватися на додаткову сесію, повідомляє УНН з посиланням на Український центр оцінювання якості освіти.

Рішення про допуск особи до участі в НМТ під час додаткових сесій приймає регламентна комісія при регіональному центрі оцінювання якості освіти, Це не стосується осіб, які реєструються в додатковий період реєстрації та які бажають пройти НМТ у населеному пункті, у якому тимчасові екзаменаційні центри для проведення НМТ буде створено лише під час додаткових сесій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступ-2023: розширено перелік міст у США для проходження мультитесту

Деталі

Додаткова сесія НМТ буде проведена з 11 по 24 липня.

Не пізніше ніж за три календарних дні до початку проведення додаткової сесії для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних кабінетів запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Інформацію про результати додаткової сесії буде розміщено в персональних кабінетах учасників Національного мультипредметного тесту не пізніше 29 липня 2023 року.

Нагадаємо

Нині триває основна сесія НМТ, яка завершиться 23 червня.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    “Далі Буде”: Маляр виклала відео з мовчазним Будановим

     • 675049 переглядiв

    ЗСУ звільнили село Благодатне на Донеччині

     • 946952 переглядiв