ukenru
skoro-nashi-lidery-zmozhut-pidpysaty-uhodu-z-ssha-yermak-na-bryfinhu-iz-sallivanom

Скоро наші лідери зможуть підписати угоду з США: Єрмак на брифінгу із Салліваном

 • 34079 переглядiв

Джейк Салліван, радник Байдена з питань національної безпеки, здійснив неоголошений візит до Києва і запевнив, що Конгрес проголосує за виділення Україні 60 мільярдів доларів допомоги, включно з новим пакетом військової допомоги на 300 мільйонів доларів, що включає боєприпаси, засоби протиповітряної оборони та інше озброєння.

Багато людей не думали що безпекова угода зі США стане реальністю. Про це керівник ОП розповів під час неансованого візиту в Україну радника президента США з питань нацбезпеки Джейка Саллівана, передає УНН.

"Думаю, скоро ми зможемо підготувати і наші лідери зможуть підписати угоду з США, я впевнений, вона буде історичною. Це передбачає спілкування не просто формально, а спілкування у постійному форматі", — зазначив Єрмак.

Додамо

Радник Байдена приїхав до Києва з неоголошеним візитом та запевнив, що Конгрес проголосує допомогу Україні на 60 мільярдів доларів.

"Ми отримаємо цю допомогу для України. Лише минулого тижня ми виділили новий пакет військової допомоги на 300 мільйонів, який включав в себе боєприпасів, засоби ППО та іншу зброю, яка важлива для фронту", – заявив Джейк Салліван на спільному брифінгу з керівником ОП Андрієм Єрмаком.

За його словами, США також працюватимуть з рештою світу – коаліцією з понад 50-ти країн, задля відправки ще більшої кількості зброї в Україну.

Радник Байдена прибув до Києва і висловився про ATACMS: мені немає про що оголосити сьогодні20.03.24, 21:38 • [views_0]