ukenru
silovika-yakiy-biv-lezhachogo-aktivista-areshtuvali-na-dva-misyatsi

Силовика, який бив лежачого активіста, арештували на два місяці

 • 12444 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для працівника Подільського управління поліції Києва Василя Мельникова, який на вихідних побив лежачого активіста, передає УНН з посиланням на прес-службу ДБР України.

“Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внести заставу в розмірі 115 тисяч гривень. Прокурор же за клопотанням слідчого просив арешт без права внесення застави”, - прокоментували у прес-службі ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо ім’я силовика, який бив лежачого активіста

Нагадаємо, 9 лютого правоохоронці затримали у Києві групу осіб - близько 40 людей, деяких зі зброєю, - при спробі штурму управління поліції, у результаті інциденту трьох поліцейських доставляли у лікарню. Відкрито три кримінальні провадження.

За фактом дій правоохоронців під час затримання молодиків біля райвідділку у Києві розпочалося службове розслідування.

Крім того, після інциденту з побиттям активістів біля приміщення Подільського управління поліції ГУ Нацполіції у Києві відомості про скоєння працівниками правоохоронних органів кримінального правопорушення - перевищення влади або службових повноважень - внесли до ЄРДР. Було сформовано слідчу групу із працівників ДБР.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП