sili-oboroni-mayut-uspikh-v-napryamku-robotina-zaporizkoyioyi-oblasti

Сили оборони мають успіх в напрямку Роботиного Запорізької області

 • 778146 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Ворог марно намагався повернути втрачені положення під Роботиним Запорізької області. Наразі бойові дії проходять в рамках плану ЗСУ, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Деталі

На Запорізькому та Херсонському напрямках російська армія в обороні. Вони продовжують обстрілювати наші позиції та цивільні об’єкти у Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях, при цьому активно застосовують баражуючи боєприпаси “Ланцет”, повідомила Маляр.

Заступниця міністра оборони зауважила, що наші підрозділи мали успіх в південно-східному напрямку Роботина та південніше Малої Токмачки Запорізької області.

Цитата

"Ворог намагався повернути втрачені положення східніше Роботине Запорізької області. Але безуспішно. В Роботине зараз триває планова бойова робота", - зазначила вона.

Доповнення

На півдні продовжуються наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямках. За минулий тиждень там окупанти втратили понад 50 одиниць техніки включно з гелікоптером "Алігатор".

На сході України тривають запеклі бої. Окупанти намагаються оточити місто Авдіївка, але їм це не вдається. Також вони продовжують знищувати всю інфраструктуру в Мар'їнці, аби захопити місто, але наші оборонці дають їм гідну відсіч. Урожайне ворог намагається повернути.

Впродовж минулого тижня на Куп'янсько-Лиманському напрямку російські окупанти зменшили кількість обстрілів, однак не полишають спроб просуватися там. Наразі ворог "зализує рани" і додатково підтягує туди сили.

Українські війська за минулий тиждень звільнили 3 кв. км біля Бахмута, загалом під час наступу площа звільненої навколо міста території сягає 43 кв. км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винищувачі F-16 здатні змінити перебіг подій на фронті - Ігнат

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі