ukenru
shistom-mistam-ukrayini-peredadut-kubki-ligi-chempioniv-uyefa

Шістьом містам України передадуть Кубки Ліги чемпіонів УЄФА

 • 12080 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Стали відомі українські міста, в яких футбольні вболівальники зможуть наживо побачити чемпіонські трофеї чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2018, передає УНН з посиланням на ФФУ.

У шести українських містах - Києві, Маріуполі, Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові, відбуватимуться урочистості, протягом яких проходитиме демонстрація трофеїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Києву 21 квітня передадуть Кубки Ліги Чемпіонів УЄФА

Як повідомив директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Бондаренко, Київ вийшов на фінішну пряму в організації прийдешніх великих європейських матчів: "Наразі відбувається інспекційний візит партнерів з УЄФА, які перевіряють усі етапи майбутнього проведення фінальних поєдинків — підготовку міста, стадіону, інфраструктури тощо. Завтра ж розпочнеться візит команд-півфіналістів, які також знайомитимуться з містом та ареною вирішального протистояння. Аби залучити якомога більше людей до цього футбольного свята, організовується подорож кубків теренами нашої країни".

Зазначимо, що подорож Кубків розпочнеться 21 квітня о 12:00 на Майдані Незалежності в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фінал Ліги чемпіонів у Києві очікують понад 50 тисяч іноземців

Додамо, що мандрівка Кубків Україною триватиме 10 днів, протягом цього періоду футбольні трофеї побувають у Маріуполі (22 квітня), Дніпрі (23 квітня), Харкові (26 квітня), Одесі (29 квітня) та Львові (30 квітня).

Українські Національні Новини

Суспільство