shchonaimenshe-15-zahyblykh-desiatky-poranenykh-vnaslidok-zitknennia-potiahiv-v-indii

Щонайменше 15 загиблих, десятки поранених внаслідок зіткнення потягів в Індії

 • 15464 переглядiв

Щонайменше 15 людей загинули і близько 60 отримали поранення, коли потяг Kanchanjungha Express зіткнувся з вантажним потягом поблизу Нью-Джалпайгурі в Західній Бенгалії, Індія.

Щонайменше 15 людей загинули та десятки отримали поранення, коли потяг Kanchanjungha Express зіткнувся з вантажним потягом в штаті штату Західний Бенгал на північному сході Індії, пише УНН з посиланням на mint.

Деталі

Експрес-потяг Kanchanjungha Express, що прямував до Сеалдах, зіткнувся з товарним поїздом у понеділок вранці біля Нью-Джалпайгурі, повідомив високопоставлений представник залізниці NFR.

"Щонайменше 15 людей загинули і майже 60 перебувають на лікуванні травм, отриманих внаслідок зіткнення поїзда до Канченджанґи з вантажним пасажирським поїздом", - пише видання.

"Ситуація серйозна. Інцидент стався, коли товарний поїзд врізався в Kanchanjungha Express", - цитує ANI представника поліції Дарджилінга.

Після трагічної події частоту руху державних автобусів збільшили для полегшення поїздок з місць, прилеглих до місця події.

19 поїздів після аварії було скасовано.

Масштабна аварія з поїздами в Індії: заарештовано 3 працівників залізниці08.07.23, 18:27 • [views_453810]

Новини по темі

У Франції стався напад з ножем, п'ятеро поранених

 • 16663 переглядiв

Збірна України пропустила від Румунії, гол забив Станчу

 • 14586 переглядiв