ukenru
sentsov-navit-pislya-zvilnennya-ostannogo-polonenogo-nasha-borotba-ne-zakinchuyetsya

Сенцов: навіть після звільнення останнього полоненого наша боротьба не закінчується

 • 12429 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Навіть після звільнення останнього полоненого наша боротьба не закінчується. До перемоги дуже далеко. На цьому наголосив український режисер Олег Сенцов, одразу по прибуттю в Україну, передає кореспондент УНН.

Режисер відзначив, що дуже радий бути на рідній землі, а також подякував усім тим, хто допомагав і підтримував в'язнів та їхні родини.

"... велике дякую всім тим людям, які всі ці роки допомагали нам, нашим сім'ям, які боролися за нас, добивалися нашого звільнення", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привіт, Сенцов!

Також він додав, що має надію, що на волі невдовзі опиняться всі українці, яких незаконно засудили в РФ. Разом з тим він додав, що боротьба на цьому не завершується.

"Навіть після звільнення останнього полоненого наша боротьба не закінчується. До перемоги дуже далеко. Ворог сильний і здаватися не збирається. Але перемога обов'язково буде за нашою країно. У нас немає іншого вибору. Слава Україні!» - резюмував він.

Нагадаємо, в аеропорту “Бориспіль” Президент України Володимир Зеленський зустрів 35 українців, що утримувались в РФ, в рамках обміну України і РФ утримуваними особами.

Як повідомляв УНН, у Європарламенті заявили, що вже чекають зустрічі з Олегом Сенцовим, який сьогодні повернувся в Україну.

Українські Національні Новини

Політика