samit-myru-zelenskyi-proviv-tryvalu-naradu-z-posadovtsiamy-i-postavyv-vazhlyve-zavdannia

Саміт миру: Зеленський провів тривалу нараду з посадовцями і поставив важливе завдання

 • 92885 переглядiв

Зеленський поставив завдання майже у щоденному режимі давати деталізацію щодо держав, які ще потребують нашої роботи, щоб бути на Саміті, і держав, які вже підтвердили свою участь.

Президент України Володимир Зеленський провів тривалу нараду з усіма посадовцями, які працюють на підготовку Саміту миру і поставив завдання майже у щоденному режимі давати деталізацію щодо держав, які ще потребують нашої роботи, щоб бути на заході, передає УНН.

Сьогодні провів тривалу нараду з усіма нашими посадовцями, які працюють на підготовку Саміту. Були і команда Офісу, і урядовці – Прем’єр-міністр, міністри, і Верховна Рада була представлена – спікер парламенту по лінії міжпарламентських зв’язків зараз контактує з багатьма державами. Поставив завдання майже у щоденному режимі давати деталізацію щодо держав, які ще потребують нашої роботи, щоб бути на Саміті, і держав, які вже підтвердили свою участь, – щоб Саміт був саме таким дієвим, який потрібен для наближення реального миру 

- повідомив Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Він також всім лідерам, які допомагають.

"Дякую кожному й кожній у світі, хто цими днями – буквально на телефоні, постійно в контактах, у перемовинах, щоб цей глобальний формат міг стати прикладом – прикладом того, як спільна робота різних націй світу може відновлювати дієвість Статуту ООН і примушувати агресора до миру", - резюмував він.

Україна готує дипломатичні відповіді на спроби росії послабити Саміт миру - Зеленський29.05.24, 21:31

Популярні

Новини по темі

У Харкові чуди вибух: що відомо

 • 24588 переглядiв

Група Нафтогаз на 10% збільшила видобуток газу

 • 61171 переглядiв

ЄС надав Україні 3 нові машини для розмінування

 • 20753 переглядiв