rozstriliav-v-spynu-dvokh-myrnykh-meshkantsiv-kyivshchyny-viiskovoho-rf-zasudyly-do-dovichnoho-uviaznennia

Розстріляв в спину двох мирних жителів Київщини: військового рф засудили до довічного ув‘язнення

 • 29676 переглядiв

До довічного ув'язнення засуджено військовослужбовця рф, який вбив пострілами у спину двох мирних жителів на Київщині. Про це повідомляє Нацполіція України, пише УНН.

Потерпілі - 61-річний власник та 68-річний охоронець автосалону. Чоловіки не мали зброї та не брали участі у бойових діях з окупантами. Камери спостереження зафіксували, як росіянин декілька хвилин розмовляв з ними, після чого нібито відпустив і розстріляв чоловіків у спину,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За матеріалами слідства Нацполіції, потерпілим було завдано пʼятнадцять вогнепальних поранень, що призвели до смерті. Після цього російський військовий разом з іншими загарбниками розграбував автосалон.

Зазначається, що слідчі Головного управління Нацполіції в АР Крим встановили особу вбивці. Це 28-річний уродженець м. омськ, який проходив службу у 212-му окружному навчальному центрі.

Нагадаємо

10 січня, у Семенівській громаді Чернігівської області російська диверсійно-розвідувальна група розстріляла авто із цивільним чоловіком.

15 років за ґратами отримав відставний полковник, який здавав "вагнерівцям" дислокацію військових об’єктів09.01.24, 18:36

Ольга Розгон

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Удар рф по Херсону: кількість загиблих зросла до двох

     • 45827 переглядiв

    Прем'єр Британії Сунак вже прибув до Києва

     • 30891 переглядiв

    росіяни обстріляли Херсон: є загибла

     • 26007 переглядiв