rozpovsyudili-feyk-pro-problemi-zi-zdorovyam-zelenskogo-u-derzhspetszvyazku-pidtverdili-khakersku-ataku

Розповсюдили фейк про проблеми зі здоров’ям Зеленського: у Держспецзв’язку підтвердили хакерську атаку

 • 106349 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Сьогодні хакери здійснили кібератаку на сервери та мережі радіостанцій TAVR Media та розповсюдили фейк про проблемі зі здоров’ям у Президента України Володимира Зеленського. Про це інформує Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що в управлінні радіогрупи – дев'ять провідних радіостанцій: Хіт FM, Radio ROKS, KISS FM, Radio RELAX, Мелодія FM, Наше Радіо, Radio JAZZ, Classic Radio і – віднедавна – Радіо Байрактар.

Зокрема, кібер зловмисники розповсюдили інформацію про те, що Президент України Володимир Зеленський нібито перебуває в реанімації, а його обов’язки виконує голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Доповнення

Сьогодні зранку хакери здійснили кібератаку на дві хвилі українського радіо. Так, в ефірі "Байрактару" та "Мелодії FM" прозвучав фейк про те, що Президент Володимир Зеленський нібито перебуває в тяжкому стані в реанімації.

У коментарі УНН прессекретар Президента України Сергій Никифоров спростував інформацію, додавши, що з Президентом Володимиром Зеленським все гаразд. Він виконує свої звичні обов'язки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    рф вже використала від 55 до 60% високоточних ракет – ГУР

     • 97760 переглядiв

    НБУ дав прогнози щодо скорочення економіки через війну

     • 150016 переглядiв

    Інфляція до кінця 2022 року перевищить 30% - НБУ

     • 150518 переглядiв