rozpochali-peregoni-vid-sil-sprotivu-gaulyayter-balitskiy-vtik-do-krimu-a-stremousov-u-rf

Розпочали перегони від сил спротиву: гауляйтер балицький втік до Криму, а стремоусов у рф

 • 163610 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Так званий заступник псевдоголови Херсонської області кирило стремоусов відтепер «керує» з росії, а головний гауляйтер Запоріжчини євген балицький втік з Мелітополя й причаївся в окупованому Криму. Про це у середу, 31 серпня, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Гауляйтери розпочали перегони, хто швидше бігтиме якнайдалі від наших сил спротиву. Першим стартував заступник псевдоголови Херсонської області кирило стремоусов й відтепер «керує» з росії. Слідом за ним що є сил побіг місцевий мелітопольський царьок євген балицький. Поки що він пасе задніх у свого колеги й причаївся в Криму», - написав Федоров.

Деталі

Він зазначив, що кремлівські перебіжчики вже зрозуміли – українські сили спротиву не залишать у спокої жодного колаборанта.

«Проте далеко і тим паче всім втекти теж не вдасться. Їх обов’язково дістануть або наші, або російські спецслужби, адже зрадників так просто не відпускають. Все, що залишається тим, хто став на сторону ворога - прийти з повинною і просити захисту в України. Тим часом у найкмітливіших поплічників Балицького інша гонка. Буквально відчувши, що запахло смаженими колаборантами, вони наввипередки спішать зв’язатись з українськими спецслужбами й покаятись за неправильний вибір», - повідомив Федоров.

Доповнення

У Запорізькій області нещодавно підірвали авто гауляйтера смт Михайлівка івана сушка – колаборант загинув.

Ліквідований гауляйтер займався підготовкою до псевдореферендуму.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф обстріляла центр Краматорська, є поранені

     • 99783 переглядiв

    В окупованому Криму запалала нафтобаза

     • 304552 переглядiв

    Слов'янськ уночі вчергове обстріляли

     • 119145 переглядiв

    Місія МАГАТЕ вирушила на Запорізьку АЕС

     • 149177 переглядiв