rosiyani-vrantsi-vipustili-po-avdiyivtsi-blizko-10-raket-vluchili-v-bagatopoverkhivki-ta-koksokhimichniy-zavod-ye-zagibliy-ta-poraneni

росіяни зранку випустили по Авдіївці близько 10 ракет: влучили в багатоповерхівки та коксохімічний завод, є загиблий та поранені

 • 340570 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Авдіївка Донецької області зазнала масованої атаки армії рф. росіяни атакували місто близько 10 ракетами. Відомо про одного загиблого, є поранені. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні, на жаль, підтверджено точно вже один загиблий чоловік 38-го року народження, один поранений 97 року народження. Жінка поранена приблизно 35 років. І під завалами після ракетного удару скоріш за все ще дві людини, літній чоловік і жінка також похилого віку», - заявив Барабаш.

За його словами, армія рф зранку вдарила по Авдіївці близько 10 ракетами, є влучання в багатоповерхові житлові будинки та територію Авдіївського коксохімічного заводу.

«Сьогодні трохи простіше з тим, що вони (російські окупанти- ред.) не використовують техніку, здебільшого штормують великими кількостями груп по 20-30 осіб з різних напрямків»,- зазначив голова Авдіївської МВА.

Він підтвердив, що розпочалась нова битва за Авдіївку.

«Можна стверджувати, що дійсно, досить велике таке протистояння починається саме на нашому напрямку», - зауважив Барабаш.

Доповнення

Від ранку 10 жовтня місто зазнало масованих авіаційних, артилерійських і танкових обстрілів, які тривали упродовж усього дня.

Під час потужних російських обстрілів Авдіївки 10 жовтня вдалося уникнути жертв і постраждалих серед цивільних завдяки тому, що люди просто не виходили на вулицю.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    За прихисток переселенців виплатили понад 2,2 млрд грн

     • 318157 переглядiв

    У Львові обмежать швидкість руху електросамокатів

     • 384082 переглядiв