rosiya-u-zusillyakh-reanimuvati-svoyi-vdv-pislya-znachnikh-vtrat-nadala-yim-netipovu-zbroyu-britanska-rozvidka

росія у зусиллях реанімувати свої вдв після значних втрат надала їм нетипову зброю - британська розвідка

 • 774913 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. росія почала озброювати своїх десантників "важкими вогнеметними системами" після того, як вони зазнали великих втрат в перші місяці війни, щоб, імовірно, знову вивести їх на поле бою в майбутніх наступальних операціях, повідомляє у звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Станом на 3 квітня 2023 року російські ЗМІ повідомили про передачу вдв росії термобаричних систем залпового вогню ТОС-1А. Високоруйнівний ТОС-1А, який росія позначає як «важка вогнеметна система», як правило, експлуатується російськими спеціалізованими військами хімічного, біологічного та радіологічного захисту в Україні, і раніше офіційно не був пов’язаний з вдв, вказують у МО Британії.

У британській розвідці вказують, що, імовірно, ця передача вказує на майбутню роль вдв в наступальних операціях в Україні. Імовірно, це частина зусиль із відновлення вдв після великих втрат у перші дев’ять місяців війни, зазначають у МО Британії.

Доповнення

Як раніше повідомляло британське Міноборони, росія продовжує надавати високу пріоритетність ресурсним операціям у ширшому Донецькому секторі, включаючи райони Мар’їнки та Авдіївки, витрачаючи значні ресурси для отримання мінімальної вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія швидше за все провалила спробу дестабілізувати енергосистему України - британська розвідка

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні планують випускати NFT-марки

     • 985529 переглядiв

    Дощі та до 17° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 713806 переглядiв

    По Херсонщині окупанти випустили 285 снарядів, є поранені

     • 499382 переглядiв