rosiya-namgayetsya-vigrati-chas-u-kilka-misyatsiv-i-vikoristovuye-dlya-tsogo-vsi-resursi-podolyak

росія намгається виграти час у кілька місяців і використовує для цього всі ресурси - Подоляк

 • 295699 переглядiв

КИЕВ. 14 сентября. УНН. росії стратегічно важливо взяти паузу у бойових діях на кілька місяців, для цього використовуються всі ресурси - від дипломатичних до інформаційних, написав у своєму Х (колишній Twitter), радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передає УНН.

Цитата

"Основне завдання росії сьогодні - організувати оперативну паузу на 4-5 місяців (мінімум), різко знизивши інтенсивність бойових дій, зупинивши наступальні операції України та припинивши обстріли/руйнування її тилових баз... Пауза необхідна для переозброєння армії, додаткової мобілізації та навчання, організації нової логістики, розгортання додаткових військових виробничих потужностей, формування "коаліції втомлених війною" для внутрішнього тиску на суспільства в різних країнах. Для цього використовуються всі ресурси - інформаційні, дипломатичні, кулуарні, лобістські...", - написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гутерреш не зацікавлений у тому, щоб ця війна закінчилась справедливим фіналом - Подоляк

"Однак будь-яка "пауза в інтересах росії" насправді неминуче призведе до подальшої ескалації. Важливо усвідомити, що лише військові поразки росії на окупованих територіях приведуть нас до реального миру...", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Санкції – це фікція": Подоляк розповів, хто у світі в цьому зацікавлений

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    "Лікар для села": медмобіль завітав на Черкащину

     • 244047 переглядiв

    За добу до України прибуло понад 8,5 тис. паломників-хасидів

     • 248679 переглядiв