rosiiski-terorysty-vidibraly-normalnist-zhyttia-u-tsiloho-pokolinnia-ukrainskykh-ditei-zelenskyi

російські терористи відібрали нормальність життя у цілого покоління українських дітей - Зеленський

 • 18122 переглядiв

Російські терористи позбавили нормального життя ціле покоління українських дітей, багато з яких були вбиті, викрадені і депортовані в росію в рамках продуманої політики геноциду проти України.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські терористи відібрали нормальність життя у цілого покоління українських дітей, передає УНН.

У цілого покоління українських дітей російські терористи відібрали нормальність життя та похитнули віру в дорослих. А багато маленьких українців і українок уже ніколи не стануть дорослими: російські удари забрали їхні життя - заявив Зеленський.

Він зауважив, що ще тисячі викрадені з України, депортовані в Росію та розпорошені там серед чужих і здебільшого навіть не мають змоги звʼязатися з рідними. Російське ставлення до України та українців – це свідома, прорахована геноцидна політика.

"Сьогодні, 4 червня, ми згадуємо про дітей, які стали жертвами російської агресії проти України. Жорстокість щодо них є найганебнішим із вчинків. Ніколи це росії не пробачимо", - резюмував Президент.

Крім того, Зеленський поширив відео про маленьких українців, чиє життя забрала війна. 

Популярні

Новини по темі

"Grain from Ukraine": Київ передав сім'ям в Конго 1151 тонну гороху

 • 22828 переглядiв