rosiiski-obstrily-na-donechchyni-4-zahyblykh-4-poranenykh-za-dobu

російські обстріли на Донеччині: 4 загиблих, 4 поранених за добу

 • 20046 переглядiв

Армія рф 6 разів обстріляла населені пункти Донецької області. 12 серпня внаслідок ударів загинуло 4 мирних жителів, ще 4 отримали поранення. Пошкоджено десятки будинків та об'єктів інфраструктури.

Армія рф за добу шість разів обстріляла населені пункти Донецької області. Унаслідок ударів рф 12 серпня загинуло 4 жителів Донеччини, ще 4 людини отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін, передає УНН.

За 12 серпня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 2 в Українську, 1 у Торецьку і Костянтинівці. Ще 4 людини в області за добу дістали поранення

- написав Філашкін у Telegram.

Зі слів Філашкіна, оперативна ситуація по області станом на ранок 13 серпня виглядає наступним чином:

  • Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади зруйновано будинок, пошкоджено 6 будинків і 2 соціальні заклади.
  • Покровський район. В Українську Селидівської громади 2 людини загинули і 1 поранена. Обстріляне Курахове, околиці Очеретинської, Мар'їнської і Гродівської громад.
  • Краматорський район. У Торському Лиманської громади 3 будинки зруйновано і 4 пошкоджено. У Костянтинівці 1 людина загинула і 1 поранена, зруйновано будинок, пошкоджено 5 будинків, промислову будівлю, автівку і 2 лінії електропередач; також у громаді пошкоджено 4 будинки у Миколаївці.
  • Бахмутський район. У Торецьку 1 людина загинула і 2 поранені, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлова будівля. У Сіверську пошкоджено 3 будинки.

"Всього за добу росіяни 6 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1839 людей, у тому числі 126 дітей", - розповів Філашкін.

На Херсонщині росіяни поцілили у "швидку", є загиблий, серед 17 поранених двоє дітей13.08.24, 09:10

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 13 серпня: долар та євро відновили ріст

 • 23490 переглядiв