rosiiany-ne-mozhut-okhoroniaty-krymskyi-mist-z-moria-bo-nemaie-chym-pletenchuk

росіяни не можуть охороняти Кримський міст з моря, бо немає чим - Плетенчук

 • 30687 переглядiв

росіяни не в змозі захистити кримський міст з моря через брак кораблів, тому вони використовують старі баржі.

росіяни, намагаючись захистити Кримський міст, виставили старі баржі вздовж, адже вони не можуть його охороняти з моря через вивід кораблів. Окупанти намагаються компенсувати відсутність кораблів за рахунок повітряної складової. Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Що стосується таких споруд, то це спроби захистити незаконну цю прибудову, захистити від дронів, захистити від ракет. Тут треба розуміти, що відсутність морського компоненту, яка має нести на собі частину безпекового фактора щодо цього мосту з води, вона відсутня, її немає. Раніше ми обговорювали про кількість кораблів, які його охороняють, а потім чомусь раптом припинили там перебувати. Не тому вони припинили, тому що немає більше небезпеки, а тому що не можуть. Але ж треба все одно якось охороняти цей об’єкт. Тому вони інженерні споруди такі вигадують. Окрім того, вони компенсують це за рахунок повітряної складової, тому що це єдина залишається складова, яка ще досі в них працює,

- сказав Плетенчук.

Нагадаємо

В окупованому Криму російські війська виставили старі баржі вздовж Керченського мосту. Таким чином вони намагаються захистити споруду від українських морських дронів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі