rosiiany-atakuvaly-selo-na-khersonshchyni-poperedno-z-drona-ye-zahybla-ta-poranenyi-ova

росіяни атакували село на Херсонщині попередньо з дрона, є загибла та поранений - ОВА

 • 20453 переглядiв

За даними української влади, внаслідок атаки російського безпілотника на село Ольгівка Херсонської області одна людина загинула і ще одна отримала поранення.

Російські війська сьогодні вдарили по селу Ольгівка у Херсонські області. Попередньо, село атакували з безпілотника. Загинула одна людина, ще одна - поранена, повідомляє Херсонська обласна прокуратура та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

російські війська вдарили по Ольгівці Тягинської громади. Попередньо, село атакували з безпілотника. Внаслідок скидання вибухового предмета постраждали двоє людей. Від отриманих поранень загинула 58-річна жінка. Її брат, 49 років, - травмований

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Як повідомили у прокуратурі, за даними слідства, армія рф обстріляла село Ольгівка Тягинської громади 8 березня близько 12:00. Але вказали, що удару був "попередньо, з мінометної зброї".

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством(ч. 2 ст. 438 КК України).

Чоловік на Херсонщині на смерть підірвався на залишеній окупантами вибухівці під час обробки землі08.03.24, 12:04

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

На Миколаївщині з'явився перший мобільний аптечний пункт

 • 21909 переглядiв

У половині областей України розпочали посівну

 • 57704 переглядiв