rosiia-znimaie-z-konservatsii-bronemashyny-brdm-2-dlia-viiny-v-ukraini

росія знімає з консервації бронемашини БРДМ-2 для війни в Україні

 • 37397 переглядiв

рф активно знімає з консервації бронемашини типу БРДМ-2. Про це свідчать супутникові знімки. Про це повідомляє Defence24, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що частина цих машин після розконсервації відправляється на ремонт і модернізацію на потужностях 103-го бронетанкового ремонтного заводу. Однак слід зауважити, що БРДМ-2 не підходять для використання, як броньований транспорт - їхня конструкція не передбачає відсіку для розміщення десанту.

росіяни можуть почати застосовувати ці машини для використання в якості мобільних вогневих засобів, оснащених 14,5 мм кулеметом КПВТ і 7,62 мм кулеметом ПКТ. Інші причини застосування - нестача в росії БТР-82, БТР-80 і МТ-ЛБ через високі втрати у війні проти України.

Крім БРДМ-2 росіяни можуть розконсервувати спеціалізовані машини на базі цієї ББМ, наприклад - самохідні ПТРК.

Довідково

БРДМ-2 - радянська броньована машина, призначена для ведення розвідки та виконання дозорних завдань. Вона була прийнята на озброєння в 1962 році та стала широко використовуваною в багатьох арміях світу.

Скоро будуть конкретні результати, які побачать не тільки в Україні, а і в рф: нардеп про ракети для ОТРК "Грім"22.10.24, 17:03

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

США готують нові санкції проти військової машини росії - ЗМІ

 • 43446 переглядiв

У Харкові лунають вибухи, окупанти атакують КАБами

 • 25378 переглядiв

ДБР про скандали з МСЕК: яке покарання очікує на посадовців

 • 30694 переглядiв