rosiia-vdaryla-po-kharkivshchyni-z-aviatsii-poraneno-dvokh-liudei-poshkodzheno-20-budynkiv

росія вдарила по Харківщині з авіації: поранено двох людей, пошкоджено 20 будинків

 • 18703 переглядiв

Російські війська завдали авіаудару по селищу Циркуни Харківського району. Постраждали двоє людей, пошкоджено щонайменше 20 житлових будинків, розпочато розслідування за фактом порушення законів війни.

Вдень, війська рф вдарили по селищу Циркуни Харківського району, внаслідок чого постраждало щонайменше двоє людей. Про це заявили у Харківській обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі 

За даними слідства, 5 вересня близько 16:45 збройні сили рф завдали авіаудар по с. Циркуни Харківського району. 

Постраждали двоє людей. 63-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес. Тілесні ушкодження отримав чоловік 68 років. Медики надали допомогу потерпілим.

- резюмували в прокуратурі. 

Зазначається, що авіаційний боєприпас влучив у приватний житловий сектор. Пошкоджено щонайменше 20 житлових будинків, авто також сталась пожежа.

В одному з селищ Харківщини за допомогою робота знищили 40 мін рф05.09.24, 18:05

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

- підсумували правоохоронці. 

Нагадаємо

У Вовчанську Харківської області під час ворожого обстрілу постраждала 19-річна волонтерка, яка допомагала з евакуацією, її госпіталізовано до медичного закладу,

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У липні ВВП України зріс на 2,7% - Мінекономіки

     • 18838 переглядiв