rosiia-navriad-chy-zmozhe-v-tsomu-sezoni-pobuduvaty-zakhysnu-sporudu-dlia-kerchenskoho-mostu-vms

росія навряд чи зможе в цьому сезоні побудувати захисну споруду для Керченського мосту - ВМС

 • 13572 переглядiв

росія, намагаючись прикрити Керченський міст, почала будівництво "загадкової споруди", але в цьому сезоні їй навряд чи вдасться завершити будівництво, адже починається період штормів, і відповідно щось будувати в таких умовах буде дуже складно. Про це заявив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

Що воно таке, стане зрозуміло, коли вони цю споруду добудують. Але в цьому сезоні, найімовірніше, вони це не зможуть зробити, тому що починається період штормів, і відповідно щось будувати в таких умовах буде дуже складно. Це може бути захисна споруда, перехід черговий, але поки що висновки робити трошки зарано. Побачимо, як вони пройдуть цей період, який починається восени і закінчується вже навесні. Вони постійно намагаються у Керченській протоці щось нове розмістити, розбудувати. Це можуть бути різноманітні гідротехнічні, це можуть бути загороджувальні споруди. Як бачимо, то періодично вони навіть опиняються на березі після чергового шторму

- сказав Плетенчук.

Нагадаємо

Раніше Плетенчук повідомляв, що росія посилює ППО на Керченському мосту, використовуючи навіть виставкові зразки. На Керченській переправі розпочато будівництво "загадкової споруди", яка може бути додатковим захистом від дронів.

Популярні

27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

 • 73587 переглядiв

У ростовській області рф виникли пожежі

 • 54272 переглядiв

Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

 • 58169 переглядiв

Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

 • 100379 переглядiв

Новини по темі

На Київщині відкрився хаб підтримки для сімей військових

 • 13091 переглядiв