ukenru
robota-nad-vidnovlennyam-roboti-facebook-zablokovana-u-spivrobitnikiv-nemaye-dostupu-do-vnutrishnikh-program-nyt

Робота над відновленням роботи Facebook заблокована: у співробітників немає доступу до внутрішніх програм - NYT

 • 18433 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Робота співробітників компанії Facebook над відновленням доступу до соціальної мережі заблокована, оскільки через глобальний збій внутрішні програми для комунікації співробітників компанії Facebook також не працюють. Про це в своєму Twitter повідомив журналіст американського видання The New York Times Райан Мак, передає УНН.

Цитата

"Не працюють не тільки сервіси і додатки Facebook, але і внутрішні інструменти та комунікаційні платформи, включно з Workplace. Ніхто не може виконувати свою роботу", - написав журналіст на сторінці в Twitter.

Деталі

Через масштабний збій, "поломки" внутрішніх інструментів і комунікаційних платформ, наразі компанія Facebook не може працювати над ліквідацією збою в роботі соцмереж.

Додамо

Близько трьох годин назад, о 18:40 за Києвом, у користувачів соціальних мереж Facebook, Instagram і WhatsApp по всьому світу стався збій.

За даними Downdetector, до своїх акаунтів не можуть потрапити користувачі України, Росії, і низки країн Європи.

Слідом за Facebook, "впали" Netflix, Steam, PlayStation та інші сервіси зі всього світу.

Пізніше стало відомо, що глобальний збій роботи в ключових соціальних мережах по всьому світу міг бути викликаний помилкою в конфігурації, а також можливим саботажем з боку співробітників Facebook. Прямих підтверджень щодо саботажу наразі немає.

Відзначимо, що станом на 22:20 додатки все ще не працюють.

Українські Національні Новини

Новини Світу